Met een flipperkaart een deur openmaken

Wellicht heb je het al wel eens meegemaakt; je bent de sleutel vergeten of hebt jezelf buitengesloten. Dit is hoe dan ook vervelend, maar als je een goede oplossing hebt is het nog prima te overzien. Je hebt een aantal opties op het moment dat je je huis niet meer binnenkan. De eerste is het bellen van een slotenmaker om het slot open te maken. Hier kunnen echter vaak nogal wat nadelen aan zitten, je moet dan wel een betrouwbare slotenmaker hebben die jou kan helpen voor een redelijk bedrag. Dit komt helaas weinig voor in de praktijk. Wij van veiligheidssleutel.nl, komen al bij je langs voor 70 Euro. Dit tarief betreft voorrijkosten en jou te helpen met het openen van de deurslot.

Een andere, in onze ogen betere, optie is het gebruiken van een flipperkaart. Hiermee heb kun je snel en eenvoudig zelf je deur weer openmaken, zonder hoge kosten. Ideaal dus! Jezelf buitengesloten? Met een flipperkaart om je voordeur of achterdeur open te maken, los je het eenvoudig op! Heb je geen flipperkaart, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Sleutel vergeten deur dicht, wat nu?

Als je jezelf hebt buitengesloten of je bent je sleutels vergeten baal je hier natuurlijk sowieso al van. Zeker als je haast hebt of net thuis komt van een lange werkdag zit je hier niet op te wachten. Je kunt dan natuurlijk een slotenmaker bellen om de deur voor je open te maken. Maar voordat deze gearriveerd is en de deur voor je heeft opengemaakt is er vaak aardig wat tijd verstreken. Bovendien kunnen deze slotenmakers in principe vragen wat ze willen voor deze vrij eenvoudige klus.

Hierbij kunnen de bedragen flink oplopen, en daarmee wordt de toch al vervelende situatie wel heel vervelend. Gelukkig is het veel makkelijker op te lossen. Met een flipperkaart ben je minder tijd kwijt, je kunt het gewoon zelf doen en het scheelt je een hoop geld. Dus een deur open maken zonder sleutel is mogelijk. Hoe werkt een flipperkaart?

Hoe kun je dan met een flipperkaart je deur openmaken? Deze techniek wordt ook door slotenmakers gebruikt en werkt heel eenvoudig. Volg simpelweg deze 4 stappen en je kunt weer naar binnen.

  1. Plaats de flipperkaart langs tussen de deurpost en de deur.
  2. Ga op zoek naar de dagschoot.
  3. Duw deze voorzichtig weer terug in de deur.
  4. Open de deur.

met een flipperkaart de deur openmaken

Waarom een flipperkaart een goede oplossing is

Sleutel vergeten deur dicht? Met een flipperkaart heb je dit dus zo opgelost. Het enige wat je hoeft te doen is deze flipperkaart meenemen of op een plek leggen waar je hem altijd bij kan. Zo ben je niet genoodzaakt om een prijzige slotenmaker te laten komen en los je het probleem eenvoudig en snel zelf op.

Wat als je slot vervangen moet worden?

Wat als je niet alleen je deur open moet maken maar ook het slot moet vervangen? In sommige gevallen is dit helaas nodig en dan wil je natuurlijk een slotenmaker in de buurt. Op zoek naar een slotenmaker Weert? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij slotenmaker Weert helpen we snel en goed verder met bijvoorbeeld een nieuw slot voor je voordeur.

Paniek en wij moeten langskomen met een flipperkaart de deur openmaken?

Wij zijn over het algemeen binnen 30 minuten op de plek van bestemming. Heb je haast en je bent sleutel binnen vergeten en je trekt de deur te snel dicht of je bent je sleutel verloren? Bel ons direct. Wij zijn 7 dagen bereikbaar, ongeachte welke tijdstip.