Driepuntsluiting

Een degelijk deurslot is van fundamenteel belang voor je buitendeuren. Daarom kiezen meer en meer mensen voor een duurzaam slot met driepuntsluiting om het inbrekers lastiger te maken.

Voordelen van een driepuntslot

  • 3 sluitpunten: een driepuntslot is een deurslot met 3 sluitpunten die in het deurkader vallen. Een klassiek voordeurslot heeft slechts 1 sluitpunt en is bijgevolg veel gemakkelijker open te breken.
  • Inbraakbeveiliging: je woning beveiligen doe je in de eerste plaats door een moeilijk te forceren veiligheidsslot aan de voor- en achterdeur aan te brengen. De tijd en de mankracht die er nodig is om een deur met een driepuntsluiting open te krijgen werkt demotiverend en leidt er daarom in de meeste gevallen toe dat inbrekers je woning zullen verlaten.
  • 2 driepuntsloten volstaan: voor een driepuntsluiting om het inbrekers lastiger te maken betaal je meer dan het geval is voor een traditioneel slot. Toch hoef je je niet te veel zorgen te maken over de kosten hiervoor want je hebt slechts 2 driepuntsloten nodig: eentje voor aan je voordeur en eentje voor aan je achterdeur.

Driepuntsluiting om het inbrekers lastiger te maken

Je kan een nieuwe deur beveiligen met een driepuntsluiting of je kan het deurslot van een bestaande deur laten vervangen door een modern en veilig driepuntslot. Een driepuntslot is een deurslot dat bestaat uit 3 pinnen (ook wel punten genoemd) die de deur in het deurkader vastzetten vanaf het moment waarop jij je deur sluit. De plaatsing van een nieuw slot met 3 punten aan je voor- of achterdeur dient te gebeuren door een professionele slotenspecialist.

Slotenmaker Weert Veiligheidssleutel.nl

Bij slotenmaker Weert kan je terecht voor de vakkundige installatie van driepuntsloten aan bestaande en aan nieuwe voor- en/of achterdeuren. Heb jij al een deur met een driepuntsluiting maar moet het deurslot vervangen worden? Ook dan helpt slotenmaker Weert Veiligheidssleutel.nl je met plezier verder.