• Is uw sleutel afgebroken in het slot?

    Ook dan staan wij voor u klaar Neem contact op

Anti-inbraakstrips, kerntrekbeveiliging en meer

Alleen de deur achter u op slot draaien is niet voldoende om uw woning te beschermen tegen inbrekers. Binnen een minuut wordt de deur getrokken. Wilt u er zeker van zijn dat inbrekers uw huis niet in komen? Bel dan Slotenmaker Harrie Gerritsen uit Weert en laat anti-inbraakstrips, kerntrekbeveiliging en nieuwe cilinders plaatsen.

Vervanging van hang- en sluitwerk

De slotenmakers van Slotenmaker Harrie Gerritsen bieden een uitgebreide persoonlijk slotenservice. Alle sloten kunnen schadeloos verwijderd worden en nieuw sluitwerk wordt geplaatst. Bent u uw sleutel verloren of is deze afgebroken in het slot? Ook dan staan wij voor u klaar. Het nieuwe materiaal dat wordt geplaatst is van hoge kwaliteit en altijd voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dan weet u zeker dat uw woning veilig is voorzien van sloten en kerntrekbeveiliging.

Het is mogelijk om uw deuren of ramen extra te beveiligen met anti-inbraakstrips. Slotenmaker Harrie Gerritsen levert en plaatst SECU stalen strips die niet met een schroevendraaier of breekijzer te verwijderen zijn. Bijkomend voordeel is dat de strips goed op elkaar aansluiten waardoor het meteen tochtvrij wordt.

Wat heeft Slotenmaker Harrie Gerritsen uit Weert u te bieden?

Slotenmaker Harrie Gerritsen heeft jarenlange ervaring. In de afgelopen 25 jaar hebben wij ontzettend veel geleerd over de manieren waarop inbrekers inbreken en welke methoden / hulpmiddelen zij daarbij gebruiken. Om deze reden hebben wij geleerd hoe wij inbrekers op de meest efficiƫnte manier kunnen buitenhouden. Dat doen wij bijvoorbeeld door:

  • het leveren en installeren van veiligheidscilinders
  • het plaatsen van kerntrekbeveiliging
  • installatie van anti-inbraakstrips
  • het demonteren en monteren van meerpuntssluitingen