Wij als slotenmaker Nederweert hebben ruim 30 jaar onze specialisatie op het gebied van sloten vervangen. Als slotenmaker Nederweert zijn direct in te schakelen voor particullieren. Maar ook bedrijven kunnnen ons bellen voor spoedgevallen. Tevens verlenen wij onze dienstverlening aan gerechtsdeurwaarders en politie.

Zit u met het volgende probleem?

  • Schade door inbraak?
  • Bent u uw sleutels kwijt of bent u die vergeten?
  • Is uw slot echt van binnen kapot?
  • Is uw sleutel in het slot afgebroken?
  • Moet u slot vervangen worden?

Bel ons direct op telefoonnummer: 06-54766385

Slotenmaker Nederweert ALTIJD bereikbaar

Wij opereren in zowel Nederweert als enkele plaatsen rondom Nederweert. In de omtrek van 10 KM rondom Nederweert kunt u ons altijd bellen. Rekent u erop dat we direct naar u toe komen als u een probleem mocht hebben met uw slot.

 

 

Sleutelspecialist Veiligheidssleutel hanteert GEEN voorrijkosten en GEEN weekendtarief

Wij hanteren geen voorrijkosten en geen weekendtarief. Het gaat ons meer erom dat u ervaart dat wij topservice leveren. Vraag direct naar ons tarief en ervaar het gemak ons te bellen doordat wij zeer snel zijn en het allerbelangrijkste: VAKKUNDIG!

 

 

Altijd reparatie volgens Politiekeurmerk

Alle reparaties worden deskundig uitgevoerd. Ter voorkoming dat u uiteindelijk mogelijk teleurgesteld kan worden door de kwaltieit van de sleutelreparatie, hebben wij gekozen om maatwerk te leveren volgens Politiekeurmerk.

Slotenmaker Nederweert repareert ALTIJD volgens politiekeurmerk. 24 uurs Sleutelspecialist Veiligheidssleutel belt u voor SPOED en is binnen 30 minuten bij u.

Slotenmaker Nederweert 30 jaar SPECIALIST