Slotenmaker Eindhoven

Slotenmaker Eindhoven biedt aan u als particulier of ondernemer het veilige gevoel dat u gerust u spullen veilig achter kunt laten. Daarom is het van groot belang dat u uw huis of bedrijfspand voorziet van goede sloten. Als slotenmaker in Weert hebben wij al veel mensen kunnen helpen met goede veiligheidssloten. Niet alleen in Weert maar ook als slotenmaker Eindhoven kunnen wij u van dienst zijn. Wij werken in de gehele regio en u kunt ons altijd bereiken, ook als er een spoedklus uitgevoerd moet worden. Een goed veiligheidsslot voldoet niet alleen aan het Politiekeurmerk voor sloten maar volgens ons, als slotenspecialist Weert, is het vooral belangrijk dat de afsluiting van uw pand eventuele indringers ontmoedigt. Daarom gebruiken wij niet alleen de beste sloten maar maken we ook gebruik van andere antidiefstalmiddelen zoals anti-inbraakstrips, kerntrekbeveilingen en meer.

SOORTEN SLOTEN

De sloten die wij toepassen zijn voornamelijk insteeksloten met een sleutelbediende cilinder. Soms is een situatie niet anders dan dat er een oplegslot wordt gebruikt. Dit heeft te maken met de constructie van uw deur en kozijn. In vrijwel alle situaties kunt u het beste gebruik maken van meerpuntsluitingen. Deze sluitingen borgen uw deur ook onder en boven t.o.v. het centraal geplaatste slot. Als eigenaar van uw pand raden u sterk aan om dit type slot te laten installeren. In openbare gebouwen of bedrijfsruimtes kan er sprake zijn van extra veiligheidseisen zoals een paniekslot. Ook een dergelijk slot kunnen wij leveren en installeren zodat in geval van nood de deur altijd van binnenuit open kan.
Belangrijke en voor de hand liggende tip: Uw slot kan nog zo goed zijn, maar de eerste stap is zorgen dat u de deur ook daadwerkelijk op slot doet.

SLOTENMAKER EINDHOVEN BIEDT 24/7 REPARATIE

Wat absoluut uniek is aan slotenmaker Weert is dat wij 7 dagen per week voor u klaar staan. Ondanks goede voorzorgsmaatregelen kan het u toch overkomen dat er wordt ingebroken. Op dat moment kunt u geheel onthand zijn omdat u het pand niet kan afsluiten. Ongeacht welke dag of tijd het is (dus ook in het weekend), u kunt ons direct bellen dan komen wij direct de situatie beoordelen. Indien nodig bestellen we nieuwe onderdelen en repareren het slot provisorisch zodat u weer kunt gaan en staan waar u wilt. De nieuwe onderdelen zijn vrijwel altijd binnen 3 werkdagen geleverd en gemonteerd.

GERECHTELIJKE INSTANTIES

Zowel de politie als gerechtsdeurwaarders maken gebruik van onze diensten. Er zijn gevallen waarbij een slot moet worden geforceerd en later weer hersteld. In dat geval staan wij als slotenspecialist Weert klaar om zo spoedig mogelijk de vervolgschade te beperken. Ontstaat er toch schade dan kunnen wij dit vakkundig repareren. Door de samenwerking met de instanties, voorkomen wij dat er onnodige schade ontstaat die nauwelijks te repareren is. Wij beschikken over hoogwaardige gereedschappen om een slot snel en netjes te kunnen forceren.

OPTIMALE BEVEILIGING

Wat voor probleem of twijfels u ook heeft met/aan uw sloten, laat u adviseren door slotenmaker Eindhoven. Door gebruik te maken van onze jarenlange ervaring kunt u ongetwijfeld preventief iets doen om uw huis of bedrijfspand beter te beveiligen. Heeft u uw twijfels over de kwaliteit van de sloten die u gebruikt, kunt altijd contact met ons opnemen. Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.veiligheidssleutel.nl.